Annons

ERP för tillverkare: Monitor lyfter användarnas kunskapsnivåer med nya Academy

G5-versionen är den femte generationen av bolagets ERP-lösning. Systemet är en komplett mjukvara, optimerad för tillverkande företag. Man har utvecklat lösningen under många år, tillsammans med sina kunder, vilket har resulterat i en lättimplementerad, lättanvänd och kostnadseffektiv programvara. Inriktningen är mot SMB-marknaden, alltså små- och medelstora företag.
Företaget grundades av numera framlidne branschlegendaren, Åke Persson, och har under resans gång kontinuerligt vuxit. Idag har man närmare 250 anställda och ett kanske lite överraskande faktum är att man lyckats sprida systemet över hela världen. Bland annat har man representationer i Malaysia och Kina.

Anpassat till både nybörjare och mer erfarna användare
När det gäller den nylanserade Academy så får alla deltagare i projektet lära sig grunderna i systemet – när de vill och på den enhet som passar bäst – kostnadsfritt under projektet. På det sättet har användarna redan en grundkunskap när Monitors utbildare kommer för att gå igenom tillämpningarna på plats, vilket ger ett effektivare projekt.

En av Monitors kunder som använder lösningen, Joakim Johansson, projektledare på FX Airguns, är mycket nöjd:
– Vi får en bra helhetsbild av systemet och av vad det klarar av. Vi har mycket att vinna på att gå igenom kurserna, och vi får en annan förståelse för hur vi faktiskt ska jobba med olika saker.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title