Annons

EXPANSIV SENSORTEKNOLOGI: JonDeTech anställer ny CFO

JonDeTech heter ett svenskt bolag som utvecklar IR-sensorteknologi. Bolaget meddelade idag att man, ”expanderar med Per Ersson som ny CFO”. Han var tidigare CFO på West International och kommer i sin nya position att ha det övergripande ansvaret för det strategiska budgetarbetet och andra finansiella frågor som rör utvecklingen av företaget. Han tillträdde sin nya tjänst 8 januari 2018.

Ersson har tidigare varit CFO för både noterade och onoterade teknikbolag i tillväxt. Han har dessförinnan en finansiell bakgrund från industriell verksamhet och investeringar inom venture capital.

– JonDeTech utvecklas just nu snabbare än någonsin. Vi har utvecklat vår teknologi och kan nu leverera vår IR-sensor till företag som har behov av en robust och liten IR-sensor som kan produceras i stora volymer. Fortsättningsvis måste vi driva lönsamma affärer och vid behov ta in nytt kapital för att utveckla vår teknologi vidare. Med Per Erssons breda och långa erfarenhet från andra innovationsföretag kan vi nu ta företaget till nästa nivå, säger Robert Ekström, VD JonDeTech.

– Jag ser en enorm potential i JonDeTech i en allt mer uppkopplad värld. Det finns en hel del unikt i sensorteknologin och den nanoteknologi som sensorn bygger på. Ett genombrott på marknaden kan vara nära och den resan är jag gärna med på, säger Per Ersson.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title