Annons

Garp stärker användare inom tillverkningsindustrin med Timemetrics Gantt-lösning

EQ Plan är ett interaktivt och användarvänligt verktyg för produktionsplanering som hjälper företag och användare att få överblick på sin produktion och optimera processerna för att använda sina resurser på bästa möjliga sätt.
– Vi vet sedan tidigare att Garp är ett mycket kvalificerat affärssystem med ett stort antal nöjda kunder. Med det här partneravtalet kommer vi nu ännu närmare varandra. Det ger oss väldigt goda förutsättningar att hjälpa befintliga och nya Garpanvändare arbeta med modern och effektiv planering av sin verksamhet. Vi ser fram emot att samarbeta med de olika GarpCenter och kunna leverera en produkt som förenklar och effektiviserar kundernas produktionsflöden, säger Jonas Blomberg, grundare och delägare på Timemetrics, företaget som äger och säljer EQ Plan.

Centralt för att driva tillväxt
Hos Garp är produktchefen Anneli Andersson mycket nöjd över de kapabiliteter som nu adderas till Garp.
– Absolut, säger hon, vi är otroligt glada över vårt nya samarbete med Timemetrics. Tillverkningen är central för att driva tillväxt i en producerande verksamhet och förbättrade förutsättningar för planering har omfattande effekt på ett bolags förmåga att kunna förbättra sitt resultat. Genom vårt samarbete med Timemetrics och vårt erbjudande med integrationen mellan EQ Plan och Garp kommer våra kunder förbättra sin produktivitet, effektivitet och samtidigt frigöra resurser för att fortsätta investera i sin tillväxt. Integrationen kommer snart att påbörjas och förhoppningsvis har vi våra första pilotkunder i gång till våren.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title