Annons

Hexagon adderar AI-lösningar i HxGN Connect för realtidshantering av cyberhot och attacker

Kalyn Sims, CTO för Safety & Security I denna Hexagon-pekar i detta på svagheter hos företagen, som att vissa organisationer arbetar i silos:
– Och detta utan tillgång till data eller möjlighet att agera på det, säger han. Andra är överväldigade med data från IoT-enheter, operativa system, sociala medier och mer. HxGN Connect med assisterande AI löser båda problemen. Den bryter ner silos inom avdelningar och över jurisdiktioner, och den bryter data i realtid för att leverera insikter. Resultatet är snabbare och bättre reaktioner på incidenter och nödsituationer.”

Hexagons Kalyn Sims.

Gartner: ”Företagen har blivit bättre på datainsamling”
Enligt analytikern Gartner, utnyttjar företag idag också teknik för att bättre samla in data från människor och ”saker”, vilket ger förbättrad situationsmedvetenhet för ansvariga, arbetsledare och utplacerad personal när de står inför dynamiska, snabbt utvecklande händelser. Analys av denna data, med hjälp av avancerad analys, geospatial analys och AI, skapar korrekt och användbar information för rätt personer vid rätt tidpunkt.

Här menar nu Kalyn Sims att HxGN Connect, med sina inbäddade assisterande AI-funktioner, analyserar självständigt olika datatyper, inklusive data från incidenter, tillgångar, kameror, enheter, larm och mer, effektivt utfärdar proaktiva meddelanden och varningar baserat på observerade trender och avvikelser.
– Att ha tillgång till olika information och intelligens i realtid gör det möjligt för polis, räddningstjänst, transport och andra organisationer att utvärdera en situation och distribuera resurser snabbare, samtidigt som de fortsätter att samordna och reagera dynamiskt när situationer förändras.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title