Annons

Hexagon vässar CAM-sidan med ännu ett köp

Han påpekar vidare att man genom att ta med Vero Solutions ombord kommer att säkerställa tryggheten för sina kunder och göra det möjligt för att ge en bättre service i Italien nu och i framtiden.
– Jag är övertygad om att teamet kommer att erbjuda ett enormt värde till kunder i regionen, säger han.

Exempel på VISIs gränssnitt. En simulering gjord i VISI CAD/CAM, från Hexagon Manufacturing Intelligences programvaruverksamhet. Lösningen förbättrar formnings- och progressiva formdesignprocesser, tillsammans med förbättringar av Reverse-modulen, speciellt designad för form- och formmarknaden.

VISI CAD/CAM för verktygstillverkare
Om Vero Solutions är alltså är en italiensk distributör av Hexagons VISI CAD/CAM-mjukvara för form- och formindustrin. VISI är en dedikerad lösning för verktygstillverkare och erbjuder en vass kombination av applikationer inklusive yt- och solidmodellering, och omfattande 2D, 3D- och 5D-bearbetningsstrategier.
Bolaget grundades 2012 och är den största återförsäljaren av Hexagon-produkter på den italienska marknaden, och stödjer VISI-kunder över hela territoriet med försäljning och tjänster samt erbjuder de kompletterande PEPS- och MACHINING STRATEGIST-lösningarna. Med huvudkontor i Strambino och med ytterligare ett kontor i Marcon, sysselsätter verksamheten 18 personer, som kommer att fortsätta att stödja Hexagons produktionsmjukvaruportfölj i centrala Europa som en del av företagets direkta organisation.

Inte överraskande kommer Vero Solutions att konsolideras inom Hexagons division Manufacturing Intelligence.  

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title