Annons

Hon är ServiceNows nya chef för den svenska rörelsen

ServiceNow, leverantör av plattformar för digitala arbetsflöden, har utsett Victoria Rosell till Sverigechef med start i september. Rosell har gedigen erfarenhet från IT-branschen, och kommer närmast från en ledande roll på IBM, som landschef för företagsförsäljningen.
Hon kommer nu att sätta riktningen för ServiceNows fortsatta tillväxt i Sverige, med målet att accelerera tillväxten ytterligare. Till saken hör att Rosell kom till ServiceNow redan våras, då hon tillträdde rollen som senior försäljningsdirektör på plattformsföretaget.
- Jag ser verkligen fram emot att ta mig an rollen som sverigechef för ett så visionärt och innovativt bolag. Sedan jag började på ServiceNow har jag imponerats av bolaget och framförallt av det svenska teamet. Något som också har uppmärksammats är att ServiceNow Sverige nyligen fick sin första Great Place to Work-certifiering. Jag har tidigare jobbat mycket med både data och AI, och ser det som viktigt att vara en del av utvecklingen inom området. Därför känns bolagets snabba framsteg och expanderande erbjudande väldigt spännande. Jag är övertygad om att ServiceNow är framtidens plattformsbolag och att vi har många möjligheter i Sverige framöver, säger Victoria Rosell.

ServiceNow har under den senaste tiden, förutom att utöka sitt erbjudande, genomfört en del förändringar i organisationen i regionen för att stärka upp ytterligare.
– Vi har under den senaste tiden stärkt upp ledarskapet i norra Europa och Norden. I samband med att Victoria Rosell tillträder som Sverigechef ser jag fram emot fortsatt utveckling och tillväxt. Jag har haft möjligheten att jobba nära Victoria sedan hon började hos oss och kan inte tänka mig någon som kan komplettera vårt existerande ledarskapsteam bättre och som dessutom kan guida, coacha och sätta en riktning för vårt team som accelererar vår affär, säger Helge Fjelberg, Nordics Leader på ServiceNow.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title