Annons

IBM Sverige utser HCL Technologies till “Årets Partner”

HCL Technologies har uppmärksammats med priset 2018 Partner of the Year Award av IBM Sverige. Priset tilldelas HCL genom det framgångsrika partnerskapet mellan IBM och HCL kring ”shared services” samt stordator-relaterade lösningar och produkter. IBM delade ut priset i samband med partnereventet IBM Sweden Business Partner Summit i Stockholm igår. 

HCL har investerat stort i sitt stordatornav (Mainframe Center Of Excellence) i Göteborg, vilket nu är en del det globala erbjudande kring stordatortjänster som HCL och IBM levererar till flera gemensamma kunder.

– Vi har investerat stort i Norden och det är jättekul att både kunder och partners uppmärksammar detta. Partnerskapet med IBM Sweden är en viktig del för oss i vårt arbete med att leverera de senaste teknikerna, ledande innovation och de bästa tjänsterna till våra gemensamma kunder. Nu ska vi gå vidare med att utveckla partnerskapet för framtida satsningar inom förändringsprojket för gemensamma kunder, säger HCLs Pankaj Tagra, i en kommentar.

HCL och IBM har samarbetat under flera år kring förändringsprojekt över hela Europa. Som ett resultat kan båda företagen nu leverera gemensamma tjänster där innovation och kundfokus är avgörande.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title