Annons

IFS-partnern Levilo skriver samarbets- och supportavtal med Löfbergs

"Levilo, ett namn i IFS-sfären att lägga på minnet," noterade PLM&ERP News i en tidigare artikel (se länk längst ner i artikeln). Att denna iakttagelse stämde har det kommit flera bevis på, idag kommer ett till:
Denna återförsäljare av IFS Applications meddelar idag att man har tecknat ett samarbets- och supportavtal med kaffekoncernen Löfbergs. Avtalet omfattar supporttjänster och strategisk rådgivning från Levilo när det gäller affärssystemet IFS Applications.
- De ska dels hjälpa oss med att skapa en så stabil och driftsäker plattform som möjligt, dels ska de stötta oss så att vi använder affärssystemet så effektivt som möjligt. Målet är att kunna öka produktiviteten och få en bättre marginal samt fortsatt tillväxt med nya produkter och tjänster för våra kunder, säger Magnus Henrichson, Head of Group IT/CIO på Löfbergs.

Löfbergs implementerade affärssystemet IFS Applications i den nordiska delen av koncernen i juni 2019. Under 2020 rullades systemet ut i företagets baltiska verksamhet. I samband med detta har Löfbergs sökt efter en samarbetspartner som kan ansvara för fortsatt vidareutveckling, support och förvaltning av affärssystemet. Efter att ha undersökt olika alternativ fastnade de för konsultföretaget Levilo med vilka de tecknat support- och samarbetsavtal.

Magnus Henrichson, CIO på Löfbergs.

– Levilo är i jämförelse en mindre men mycket kompetent aktör med engagemang, hjärta och vilja, säger Magnus Henrichson, Head of Group IT/CIO på Löfbergs. De är ett företag som kommer att bry sig om och ta hand om oss.

TOGS I TUFF KONKURRENS
Affären har Levilo fått i konkurrens med andra och större konkurrenter. För Löfbergs var det engagemanget som Levilo visade upp som fällde avgörandet.

Stephan Norrman, Levilos VD.

– Det är väldigt roligt att lite som underdog ta hem denna affär, säger Stephan Norrman, VD för Levilo. Men jag tror att vår passion och vårt engagemang i de här frågorna kan göra skillnad när det handlar om att hjälpa vår kund att använda systemet på ett så effektivt sätt som möjligt. Vi vill ju vara partners snarare än leverantör och kund. Vi vill kunna växa tillsammans med våra kunder.
Levilo som under 2020 tecknade avtal med två helt nya IFS-kunder, bland annat butikskedjan Glitter, kan därmed addera ytterligare en kund till verksamheten. Företaget har nyligen etablerat sig i Linköping och planerar att även öppna ett kontor i Göteborg.

Vill du veta mer om Levilo?
Missa PLM&ERP News’ chefredaktörs, Verdi Ogewell, djupintervju med Stephan Norrman. Klicka på rubriken nedan för att länkas direkt till artikeln:

”Levilo – ett namn i IFS-kanalen värt att lägga på minnet”

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title