Annons

IFS satsar på att skapa ett nytt tjänstefokuserat samarbete med BearingPoint kring IFS Cloud

Det planerade samriskföretaget ska vara en fristående enhet och fungera som en unik organisation fokuserad på affärstransformation som möjliggörs av mjukvaruprodukter från IFS Cloud. Den nya enheten förväntas fokusera på möjligheter i de länder som angavs i ingressen.
I vart och ett av dessa kommer IFS och BearingPoint att försöka investera resurser för att lägga grunden för satsningen och säkerställa en positiv start, samtidigt som de fortsätter att utveckla sinas egna interna kundtjänstkapaciteter och stödja sina växande ekosystem.

STARK GEMENSAM KUNDBAS
Till bakgrunden hör vidare att båda företagen har en stark gemensam kundbas och omfattande meritlistor med exempel på leveranser av framgångsrika projekt och betydande värde till sina kunder under de senaste fem åren. BearingPoint är f ö redan en IFS Platinum-tjänstepartner och vinnare av utmärkelserna ”2020 IFS Global Systems Integrator of the Year” och ”2021 IFS Growth Partner of the Year”.
– BearingPoint har i enlighet med kriterierna för att uppnå de här utmärkelserna varit en mycket proaktiv och framgångsrik partner i flera år och har alltid investerat i att utöka sin IFS-praxis; det är därför fullt vettigt att gå över till en mer strukturerad uppställning, säger Roos.
BearingPoints Kiumars Hamidian, ”managing partner” säger i en adderande kommentar:
– Vi har åstadkommit många framgångsrika projekt tillsammans de senaste åren och har ett nära samarbete som pålitliga partners. Så det är ett logiskt steg att vi undersöker hur vi kan utöka detta starka partnerskap.
– Våra företag är välmatchade organisationer och vi ser fram emot att vårda dessa synergier.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title