Annons

IFS tar hem omfattande moln-ERP-lösning från större europeisk energiaktör

Svenska affärsutvecklarens, IFS, Applicationssvit fortsätter att fira framgångar. Idag meddelar bolaget att man tagit hem en större order från det holländska energi- och kommunikationsbolaget SPIE.
Totalt handlar det om att mer än 4 500 medarbetare i bolaget får tillgång till Applications för att förbättra sin operationella planering av arbetskraften och öka effektiviteten för personalen.

SPIE Nederland är en del av SPIE Group, som i sin tur beskrivs som, ”en oberoende europeisk ledare inom multitekniska tjänster inom energi- och kommunikationssektorn.” Bolaget ville öka både kvalitet och speed i sitt digitaliseringsarbete och har för att uppnå detta gjort en större utvärdering av marknadsaktörerna på IT-området. Alla de större spelarna har varit med i utvärderingen, som till slut filtrerades ner till en ”shortlist” som på sista raden toppades av den svenska ERP-utvecklaren.

Siktade på en leverantör ”bortom den traditionella rollen”
De lösningar man till slut satsade på var har valt IFS Applications och ”Planning and Scheduling Optimization”. Det handlar om en lösning för att, ”med operationell intelligens för öka processeffektiviteten, förbättra marginalerna och underlätta snabb integration av förvärv.”
Den nya lösningen ersätter flera äldre affärssystem.
– Vi letade efter en leverantör av företagstillämpningar som kunde överskrida den traditionella leverantörsrollen och fungera med oss som partner, säger SPIE Nederlands CEO Lieve Declercq. Det som lockade oss till IFS, förutom IFS Applications breda och djupa funktionella förmågor, var bolagets kunden-först-strategi och vassa lösningar för att utveckla affärsvärde. En annan avgörande faktor var den mycket intuitiva användarupplevelsen i produktsviten, som inte bara hjälper oss att få visuell insikt i vår verksamhet utan också hjälpa oss ombord nya kollegor.

Komplex marknad
IFS’ europeiska regionchef, Glenn Arnesen, konstaterar i en kommentar att SPIE Nederland, som är ett av de mest respekterade namnen i sin sektor.
– Energisektorn är tillgångsintensiv och projektorienterad; sammantaget en komplex marknad att hantera. Det är förstås så att vi är mycket stolta över att kunna leva upp till deras behov.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title