Annons

Jeeves ERP tar nya grepp med sömlöst integrerad e-handelslösning från Knowit

ERP-företaget Jeeves lanserar tillsammans med Knowit en sömlös e-handelslösning. Det handlar om en helt skalbar e-handelsplattform, som är sömlöst integrerad med Jeeves ERP.
E-handelsplattformen, utvecklad av Knowit Experience, innehåller allt ett bolag behöver, oavsett storlek och digital mognad, för att ta nästa steg i sin digitalisering. Reportern Ingela Lidström skriver att, ”fokus har varit på en stark och säker struktur i plattformen, funktionalitet baserad på mångårig erfarenhet inom branschen och en användarupplevelse på mycket hög
Lösningen är också, som noterades ovan, integrerad med Jeeves ERP vilket förutom värdet av att vara en helhetslösning också innebär minskad komplexitet och risk när en e-handel ska sättas upp.
- Vi har jobbat hårt tillsammans med Knowit för att ta fram en e-handelsplattform som är sömlöst integrerad med Jeeves ERP. Vi är övertygad om att denna lösning kommer att vara till stor hjälp för våra kunder som vill digitalisera sin försäljning. Dessutom kommer den ge kundens kunder en mycket bättre upplevelse. Dagens B2B kunder förväntar sig att enkelt kunna beställa produkter och tjänster online och det här är ett behov som vi bara ser ökar i framtiden, säger Michaela Schattauer, partneransvarig hos Jeeves.

E-handelsplattformen bygger på Knowit Experiences specialistkompetens och långa branscherfarenheter med över genomförda 1000 e-handelsprojekt i ryggsäcken. Bolaget är som namnet antyder också en del av Knowit-koncernen, som funnits på banan ända sedan 1990 och som idag med 4000 medarbetare är förutom Norden också etablerat i Tyskland och Polen.
Den nu annonserade e-handelslösningen är i grunden optimerad med funktionalitet för B2B-företag, men kan med fördel även användas för B2C och D2C fokuserade bolag.
– En investering i en e-handelsplattform via Jeeves är en investering i en genomarbetad och testad digital e-handelsplattform. Dessutom är den oerhört skalbar och erbjuder full flexibilitet för att skräddarsys för att möta ditt företags och dina kunders unika behov, säger Edin Turcinhodzic, konsultchef för e-commerce hos Knowit.

Michaela Schattauer (bilden t h) tillägger att det som gör den här tjänsten så bra är att den är sömlöst integrerad med ledande tredjepartslösningar och Jeeves ERP, och detta med en integration som stöttar alla större datamodeller.
– Det här innebär att våra kunder inte behöver göra några stora investeringar i tid och pengar och minimerar samtidigt risken vid implementationen av lösningen, avslutar hon.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title