Annons

KONSULTERNA: Han tar över som Sverigebas när Segerström kliver uppåt inom ALTEN

Anders Persson har fåptt jobbet som ny VD för ALTEN Sverige och tar samtidigt även över som VD för ALTEN Danmark. Han kommer närmast från tjänsten som divisionsansvarig på ALTEN Sverige.
Persson påbörjar sitt uppdrag den 1 oktober och efterträder därmed Martin Segerström, som kliver upp till positionen som ”Development Director Northern” inom ALTEN Group.

Anders Persson började som teknikkonsult i Sverige i slutet av 90-talet och arbetade sedan i 13 år för ALTENs dotterbolag XDIN i USA, varav 7 år som VD. För snart tre år sedan återvände han till Sverige och har sedan dess ansvarat för att utveckla bolaget över hela Sverige som ”Division Director” för Regions. Under det senaste året har han även ansvarat för ALTEN Finland.
– Det är mycket spännande att få förtroendet att ta över rollen som VD för ALTEN Sverige. Jag ser fram emot att fortsätta den kontinuerliga utvecklingen av vårt erbjudande inom alla våra affärsområden. Tillsammans med våra kompetenta och drivna medarbetare tar vi nu nästa steg i att säkerställa vår position som förstahandsvalet för kunder och anställda, säger Anders Persson.

Operativt ansvar för förvärv
Martin Segerström kommer i sin nya roll som Development Director Northern ta strategiskt och operativt ansvar för förvärv och chefsrekrytering inom Norden och Schweiz.
– ALTEN är ett karriärbolag som erbjuder möjligheter vilket dessa två befordringar är väldigt tydliga exempel på. Det känns fantastiskt kul att både Martin och Anders, som båda gjort karriärer inom bolaget, nu erbjuds nya utmaningar. Jag önskar dem båda stort lycka till, säger gamlke VF-bekantingen, David Ljungström, som är managing VP för Northern.

1 700 medarbetare i den svenska rörelsen
För de som inte känner till det ska konstateras att ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Det är heller inte någon liten spelare: Bolaget finns i över 25 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 35 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer.
ALTEN Sverige har ca 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Kunderna återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där konsulterna är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title