Annons

KONSULTERNA: Semcon och ELOP utvecklar unik BETONGSKANNER

ELOPs patenterade ultraljudsskanningsteknik kan snabbt, effektivt och exakt samla in bedömningsdata om infrastruktur. Med hjälp av datan kan ägare av kritisk betonginfrastruktur, som broar, tunnlar och byggnader, få exakta uppgifter för att bedöma skicket på konstruktionerna. Skador eller fel kan ha allvarliga konsekvenser, ekonomiskt, miljömässigt och framförallt för säkerheten.

– Vi ser fram emot att bidra med all vår erfarenhet, säger Hans Peter Havdal, ”Area Manager” i Semcons norska rörelse.

ANPASSAD EFTER ANVÄNDARUPPLEVELSER
– Vi är mycket glada över att inleda ett samarbete med Semcon. Deras djupa expertis inom produktutveckling och industrialisering kommer att hjälpa ELOP att utveckla Cobri-scannern till en robust och användarvänlig lösning. Detta projekt kommer att inkludera användarbaserad utveckling av den nuvarande lösningen och optimering av produkten för effektiv produktion och drift, säger Kjersti Kanne, VD på ELOP.

DIGITAL PRODUKTINFORMATION
Samarbetet mellan Semcon och ELOP omfattar även digital produktinformation för att förenkla användningen och servicen av scannern. Semcons breda expertis inom många olika branscher gör det möjligt för ELOP att tillhandahålla relevant och lättillgänglig produktinformation till sina användare.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title