Annons

KONSULTERNA: Semcon tar hem ett större ramavtal med Vattenfall Eldistribution

ETT AV SVERIGES STÖRSTA ELDISTRIBUTIONSFÖRETAG. IT- och teknikkonsulten Semcon berättar idag att man har ingått ett tvåårigt ramavtal, med ett av Sveriges största elnätsbolag, Vattenfall Eldistribution. Ramavtalet gäller tekniska konsulttjänster där Semcon får stort förtroende på flera platser i landet. De aktuella rollerna gäller uppdrag inom konstruktion, projektering, projektledning och beräkning för olika delar i elnätet. Avtalet innehåller vidare möjlighet till förlängning på ytterligare tre år,
I pressreleasen skriver Semcon att man, ”har stöttat Vattenfall Eldistribution i många år och blir nu en av de största leverantörerna av exempelvis elingenjörer och projektledare.” Det nya ramavtalet gäller under två år från 1 januari 2024 och kan därefter förlängas till och med 2028.
– Det är en spännande tid inom energisektorn. Många nya och stora steg tas för att säkra en hållbar framtid. Vi på Semcon är stolta över att få fortsätta vårt samarbete med Vattenfall Eldistribution och möjlighet att växa ännu mer inom området. Här kan vår spetskompetens verkligen göra skillnad, säger Sara Sjögren, country manager Sweden East & South, Semcon.

Semcon noterar vidare att bolaget hjälper olika kunder inom energisektorn i omställningen till en hållbar elproduktion. ”Vi har lång erfarenhet inom såväl traditionell elproduktion som digitalisering, exempelvis inom områden monitorering, datahantering och visualisering. Vi har även gedigen sektorspecifik erfarenhet inom projektledning, kvalitet och validering,” skriver man.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title