Annons

KONSULTERNA: TCS har utsetts till 2023 Top Employer i Sverige

IT-konsulten Tata Consultancy Services (TCS) meddelar att man utsetts till 2023 Top Employer i Sverige av Top Employers Institute. ”Certifieringen från Top Employer,” skriver man, ”visar på TCS engagemang för ett bättre arbetsliv genom utmärkta HR-policyer och personalpraxis.”
Om Top Employers Institutes program kan allmänt noteras att man certifierar organisationer baserat på deltagandet och resultaten av deras HR Best Practices Survey. Denna undersökning täcker sex HR-domäner bestående av 20 ämnen inklusive personalstrategi, arbetsmiljö, talangförvärv, lärande, mångfald, rättvisa och inkludering, välbefinnande och mer.
– Den absolut viktigaste tillgången TCS har är vår personal och därför är certifieringen som Top Employer i Sverige för tionde året i rad ett mycket viktigt erkännande. Vi kommer att fortsätta vårt arbete och engagemang för att tillhandahålla stöd, utbildning och verktyg för att säkerställa att våra medarbetare kan realisera sin verkliga potential och uppnå sina långsiktiga karriärmål i Sverige och i alla andra länder där TCS är verksamma, säger Avinash Limaye, Regionchef för TCS i Norden, i en kommentar.

Varje år certifierar Top Employers Institute organisationer som genom exceptionella HR-policyer fokuserar på att sätta sina medarbetare främst. I år var TCS en av endast 15 globala arbetsgivare som erkändes av Top Employers Institute för sina enastående HR-policyer och praxis över hela världen. TCS fokus på att skapa en utvecklande och inkluderande arbetsmiljö har resulterat i relativt få avgångar från TCS arbetsstyrka i Europa. Av dess 15 300 anställda i regionen har 4 300 arbetat i organisationen i tio år eller mer. Det är en mångsidig arbetsstyrka som består av 121 olika nationaliteter och där kvinnor utgör 35 procent.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title