Annons

Ledande Autodeskpartnern NTI växer sig ännu starkare genom sammanslagningen med Cadcraft

När det gäller den svenska biten av det nya sammanslagna bolaget kommer man att ha kommer att ha 11 kontor spridda över Sverige, med närmare 100 medarbetare.  

Blir en del av en stark global koncern 
– Cadcraft är ett välkänt varumärke och en gedigen verksamhet och vi är glada över att ha tagit ett steg framåt och anslutit oss till en stark global partner som NTI. Cadcrafts DNA och värdet för våra kunder har alltid varit viktigt för oss. Med NTI har vi nu slagit oss ihop med ett starkt företag som vi kan dela våra visioner med, där vi kompletterar varandra – vilket gör att vi kan stötta våra kunder ännu bättre, kommenterar Johan Moberg.
Steen Alexander förklarar sig å NTIs vägnar mycket nöjd med att få vad han beskriver som, ”Cadcrafts passion”.
– Jag har känt Cadcraft och deras passion för att betjäna kunder i många år och jag ser fram emot att välkomna många nya och kompetenta människor i vårt svenska team.

Jesper Kalko, ägare av NTI Group, tillägger:
– Det första förvärvet som NTI gjorde utanför Danmark var i Sverige 2004. Det känns fantastiskt att vi 18 år senare fortfarande expanderar vår verksamhet i Sverige – den här gången genom att inkludera Cadcraft i NTI Grupp. Detta stärker vår position avsevärt i Sverige och vi ser fram emot att fortsätta vår resa med ett ännu starkare team i Sverige.

Ett starkt team.

Cadcraft har 50 anställda
Tilläggas om Cadcraft kan att bolaget är en svensk Autodesk Guld Partner med mer än 35 års erfarenhet och ca 50 anställda. Man är verksamt inom både tillverknings- och byggindustrin och tillhandahåller mjukvara, konsulttjänster, utbildning och digitala lösningar för ökad effektivitet och konkurrenskraft. 

I och med förvärvet kommer NTI-koncernen i Sverige att mer än fördubblas i antal anställda och ha en omsättning på ca 300 miljoner kr. För NTI Group innebär detta att närvaron på den nordiska marknaden stärks avsevärt, men också att NTI Group blir den största Autodesk-partnern för tillverkningsindustrin i EMEA.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title