Annons

Mattias Liss-Daniels leder Implema i storsatsning på CRM

De som följt PLM&ERP News’ rapportering vet att Implema idag är en av Sveriges ledande specialister på att snabbt implementera affärsstödslösningar baserat på mjukvaror från SAP och Microsoft, Dynamics. Nu tar man ytterligare ett steg mot det som VD Jörgen Aronsson formulerat som en av bolagets viktigaste missioner: ”att framtidssäkra kundens affär.” Man stärker och utvecklar sin kompetens inom CRM, Customer Relations Management och Mattias Liss-Daniels är mannen som leder arbetet.

”Delar Implemas filosofi och värderingar”
Liss-Daniels konstaterar att man i dagsläget har många kundförfrågningar som, ”vi tyvärr behöver tacka nej till för att vi saknar kompetens.” För att ta på sig ett jobb, menar han, gäller det att kunna leverera enligt löfte. Då behövs kompetens och det finns i hans mission: ”Vi ska växa med de bästa konsulterna och de bästa kundlösningarna,” säger han.
Det finns också goda förutsättningar att leva upp till målsättningarna i detta, Mattias Liss-Daniels är en veteran inom området och på frågan om vad som gör Implema attraktivt svarar han:
– Jag delar Implemas filosofi och värderingar, jag gillar människorna som jobbar här och bolagets approach till hur man stegvis ökar affärsnyttan hos sina kunder. Likaså att bolaget har som tydlig målsättning att ha 100% referenskunder.
Bakgrunden till de här värderingarna går långt tillbaka:
– Bolaget bestämde sig redan för dryga 20 år sedan att satsa på standardimplementationer och det har visat sig vara en hållbar strategi. Allt fler bolag ser värdet och nyttan med ett centralt standardsystem till vilket man integrerar ”best-of-breed-lösningar” och här ligger Implema i framkant, säger han.

Modig storsatsning i kristider
Liss-Daniels hävdar vidare att bolagets approach och storlek och bygger på den där tanken som vi skrev om i ingressen: ”stora nog för att vara bäst, små nog för att bry sig om varje kund”.
Att Implema satsar mitt i en världsomfattande kris ser han som ett exempel på mod och mognad och han beskriver de många möjligheter som uppstår.
– När bolagens framtidsplaner ställs på paus finns det ändå möjlighet att ställa om. IT blir en del av lösningarna. Vi upplever att kunderna får upp ögonen, lite på nytt, för att omställning och förändring är möjligt. Här vill vi vara med och bidra, guida och
utveckla kundvärde.

Utvecklar partnernätverket
Närmaste tiden kommer Mattias Liss-Daniels fokus vara att bygga upp och utveckla bolagets partnernätverk, parallellt med att stärka Implemas regionala team och CRM erbjudande. Han kommer också vara ”key note speaker” på Implema Inspire, som är ett event inom digitalisering och
affärssystem som går av stapeln i september. Där kommer Mattias Liss-Daniels att dela med sig av aktuella trender inom CRM.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title