Annons

Mjukvaran som, ”möjliggör för fabriker att börja digitalisera och kapa kostnader på 5 minuter”

Good Solutions har varit med länge i branschen vid det här laget. Företaget har också en alldeles utmärkt ”trackrecord” som bl a inkluderar att man har hjälpt fler än 150 fabriker globalt att bli mer lönsamma och hållbara.
– Vår fabriksprogramvara omvandlar dagligen miljarder maskinsignaler och data från tusentals användare till kostnadsminskningar som syns på sista raden, kommenterar Mikael Persson.
Bolaget har en 20-årig expertis i ryggsäcken och baserat på denna har de idagh utvecklat vad man kallar, ”vårt bästa digitala verktyg hittills för att förbättra produktionseffektivitet.”
Nya RS Production OEE innehåller flera förberedda rapporter, ett lättanvänt gränssnitt och den ser till att du kommer igång snabbt. Dessutom betalar man bara för det man behöver och de första 60 dagarna är gratis.

Good Solutions medgrundare: Mikael Persson och Mattias Ahlenius.

Ett enkelt sätt att snabbt kapa kostnader
– Vårt fokus är att göra det enkelt för fabriker att samla in och analysera fakta från produktionen och ge de insikter som krävs för att minska fabrikens kostnader. Vårt nya program gör att du kommer igång snabbt och bara betalar för det du behöver. Det skapar en otrolig möjlighet för alla fabriker, säger Mikael Persson.
Han konstaterar vidare att många fabriker står inför stora förändringar och osäkerhet på marknaden.
– Med RS Production OEE får man ett verktyg som omvandlar fakta från operatörer och maskiner till insikter som gör att fler medarbetare kan fatta bättre beslut snabbare, säger han och pekar poå att man med hjälp av förberedda rapporter snabbt kan förstå var de största möjligheterna till kostnadsminskningar finns. Plus att produktionen kan följas i realtid.

Börja digitalisera din fabrik på 5 minuter
– Det behövs inte heller stora investeringar eller massor av utbildning för att bli digital med nya RS Production OEE. Tillsammans med våra experter och många av våra kunder har vi gjort det lätt att komma igång. Att installera, konfigurera och börja hitta kostnadsbesparingar tar mindre än fem minuter, kommenterar Good Solutionskollegan, Mattias Ahlenius, medgrundare och CTO.

Ger realtidsinsikter
Summa summarum menar Good Solutions att, ”RS Production OEE gör det snabbare och billigare än någonsin tidigare för en fabrik att digitalisera och börja minska sina produktionskostnader.”
Här är några sammanfattande poänger:
• Få insikter i realtid genom förberedda rapporter för dagliga möten, förbättringsarbete, produktionsledning och mycket mer.
• Enkel insamling av produktionsfakta från operatörer och maskiner.
• Kom igång snabbt med hjälp av guidad installation och konfiguration.
• Utöka funktionaliteten och mät fler maskiner och fabriker när du behöver.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title