Annons

Ninetech får IDG-pris som Sveriges bästa sajt 2019

IT-konsulten Ninetech har blivit prisat för Årets bästa sajt 2019 i IDGs Topp 100-tävling. Det handlar om www.skistar.com, som byggts av Ninetech. Sajten blev på Topp 100-galan bästa sajt 2019, alla kategorier. - SkiStar har haft digitalisering som en av sina viktigaste konkurrensfördelar under hela 2000-talet. Man var långt före branschen i övrigt att fokusera fullt ut på det digitala ur ett strategiskt perspektiv. Den kulturen och framåtandan finns i högsta grad kvar än i dag, vilket förstaplatsen på IDG:s Topp 100-tävling är ett kvitto på, säger Jonas Aronsson, marknadschef på Ninetech, som varit digital partner till SkiStar sedan 2007.

För Nordeuropas största aktör inom alpin turism har ambitionen alltid varit att skapa branschledande kundupplevelser. Det kräver lyhördhet och förmåga att omsätta idéer till handling. Något som Ninetech kan vittna om.
– Det är en förmån att arbeta med SkiStar som lyssnar på sina kunder och har modet att snabbt provtrycka nya idéer. Vi har hittat ett arbetssätt som bygger på stort förtroende och en ambition att arbeta som ett team, även om vi leverantör och SkiStar är beställare, säger Jonas Aronsson.

Haft ett nära samarbete sedan 2007
Det faktum att Ninetech och SkiStar har arbetat i över tolv år vittnar om att snabbrörlig digitalisering också handlar om kontinuitet och långsiktighet.
– Jag tror att vår förmåga att samarbeta och dela erfarenheter år efter år är en viktig pusselbit i SkiStars digitala framgångar. Vi ser många bolag som har som kultur att byta ut sina leverantörer varannat år. Jag tror att alla vinner på en större långsiktighet, avslutar Jonas Aronsson.

Karlstadsföretaget Ninetech ingår i digitaliseringskoncernen Combined Excellence, som har över 300 digitala experter.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title