Annons

PLM/IIoT: Känd Autodesk-profil tar över ledningen av GE Digital

Scott Reese efterträder Patrick Byrne som kommer att fortsätta på GE som verkställande direktör för vindkraft på land verksamhet på GE Renewable Energy.

”EN STORSLAGEN VISION”
– GE Digital är en viktig del av det nya energiföretaget som planeras att avknoppas från GE 2024. Jag är stolt över att ha Scott Reese med i detta uppdrag med sin meritlista som förvandla mjukvaruföretag och driva tillväxt. Hans djupa erfarenhet från mjukvarubranschen gör honom till den perfekta passformen för att samarbeta med våra kunder och GE Digital-teamet för att påskynda energiomställningen, säger Scott Strazik, chef för GEs globala energiverksamhetsportfölj.
Scott Reese tillade att, ”jag kunde inte vara mer exalterad över att arbeta med det talangfulla teamet på GE Digital och det nya energibolaget för att göra den storslagna visionen till en meningsfull verklighet.”

Reese är som sagt en tung profil inom världens PLM- och ingenjörskretsar. Han sitter också i styrelsen för ”The National Action Council for Minorities in Engineering”, och Model N, som är verksamt inom utveckling av molnbaserade intäktshanteringslösningar.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title