Annons

Programutveckling med DevOps växer: Eficode fördubblar intäkterna till över 735 miljoner

Intäktsökningen i bolaget drevs av både stark organisk tillväxt och köpen av Riada från Sverige, Beecom från Schweiz och Contribyte från Finland. Totalt ligger bolagets intäkts- och kundbas i och med detta utanför Finland. Eficode har nu mer än 1000 kunder, med ett antal betydande nya kunder inklusive McLaren, Deutsche Telekom och Sandvik.

KONKURRENSKRAFTIGARE MJUKVARUUTVECKLING
Bolaget skriver vidare att, ”företag fortsätter att söka konkurrensfördelar från mjukvaruutveckling och från mer smidiga arbetsplatser. Detta innebär att företag i hela Europa behöver mer råd, utbildning och hjälp att omvandla och anta en Agile- och DevOps -kultur i sin mjukvaruutveckling.” Som ett resultat har Eficode tecknat flera avtal, särskilt med kunderna inom finansbranschen, för att anta Jira Align -lösningen, ofta i samarbete med The Scaled Agile Framework.
Dessutom har behovet av att betjäna kunder bättre skapat ett drag, över branscher, att anta moln- och hanterade tjänster för verktyg och teknik, för att stödja Agile och DevOps arbetssätt. Som ett exempel valdes Eficode ROOT DevOps -plattformen av ett av världens största onlinespelbolag, tillsammans med många andra företag i hela Kontinentaleuropa och Norden.

NÅGRA HIGH LIGHTS
DevOps Conferenc-evenemanget som organiserades av Eficode i mars hade fått över 10000 registreringar med fantastiska feedback från deltagarna. De 10 bästa länderna inkluderar USA, Storbritannien, Norden, Tyskland och Nederländerna.
I mars vann Eficode dessutom den globala utmärkelsen ”Atlassian of the year of” i DevOps för tredje gången i rad. Samtidigt utsågs bolagets svenska gren, Riada, till ”Atlassian Partner of the Year 2020 in Services”.
Eficode är också en Platinum-partner för Atlassian i alla nordiska länder, Nederländerna och Schweiz.
Eficode var också den första Certified Professional Services -partnern för GitLab i Europa.

  • Företag fortsätter att ta upp Agile och DevOps. De tar kunskap från ett brett spektrum av områden: människor, processer och verktyg. Vi är hedrade över att så många företag vänder sig till oss för att få vägledning och råd om detta , säger Eficodes CEO, Ilari Nurmi.
Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title