Annons

PwC, Cognite och OutSystems bildar strategisk allians för SMARTARE FABRIKER

Sedan tidigare är man kund till alla tre företagen i alliansen, och initiativet pågår nu på PwC:s utvecklingshub Energy Experience Center, som är baserad i Norge.
– Den här applikationen hjälper till att leverera data till våra operatörer för att ge större överblick och bättre beslutsfattande. Med lättillgänglig, kontextualiserad data från Cognite Data Fusion och den snabba applikationsutveckling som är möjlig på OutSystems-plattformen har PwC:s utvecklare snabbt kunnat bygga och driftsätta den, säger Rolf Thu, ansvarig för R&D inom smarta fabriker på Aarbakke.

År ska bli till veckor
Målet med den strategiska alliansen är att korta tiden från idé till komplex applikation från år till veckor, berättar de tre företagen i ett gemensamt pressmeddelande. PwC:s expertis inom change management och digital strategi, Cognites datahanteringsplattform och OutSystems-plattformen för snabb, intuitiv lågkod-utveckling är komponenterna som ska göra det möjligt.

– Att förändra de här industrierna genom teknologi och innovation kommer att vara mycket viktigt för många människor, och det här partnerskapet är i en unik position för att skapa värde för kunderna, säger Peter Dunlap, global kanalchef på OutSystems.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title