Annons

Q3-RAPPORT: Lyckad lansering av molnplattformen ger IFS extra fart på tillväxtresan

Men mycket av framgången kan härledas till att nya IFS Cloud, vilket möjliggör snabbare implementering, som också ger kunder snabbare tillgång till den nya tekniken, samt att allt fler partner har hanterat implementering av IFS lösningar. 72 procent av IFS totala intäkter kommer nu från programvara, vilket är en ökning på 17 procent jämfört med samma period förra året.

”ATTRAHERAR NYA KUNDER,” SÄGER CEO DARREN ROOS
– IFS är fortsatt ett teknikdrivet mjukvaruföretag och de investeringar vi gör – och fortsätter att göra – i IFS Cloud-plattformen och våra kundnära tjänster syns i dessa fantastiska resultat, säger Darren Roos, CEO på IFS. Den starka ökningen av programvaruintäkter är ett bevis på att vi attraherar nya kunder, men också på vårt engagemang för våra nuvarande kunder vars fortsatta framgång är av största vikt för oss. Jag är stolt över det arbete som vårt team har gjort för att sticka ut på marknaden med vår unika industrispecifika teknik och tjänstekapacitet, som fortsätter att skapa positiva resultat.

Det finansiella resultatet i korthet:
• Programvaruintäkterna uppgick till 3,4 miljarder kronor, en ökning på 17 procent från samma period föregående år
• De återkommande intäkterna uppgick till 2,7 miljarder kronor, en ökning med 19 procent sett till samma period föregående år och representerade 81 procent av programvaruintäkterna.
• Intäkterna för Cloud ökade med 104 procent från samma period föregående år, och representerade över 29 procent av programvaruintäkterna

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title