Annons

Semcon tar hem större tyskt avtal inom produktinformation

En av IT- och teknikkonsulten Semcons starkaste sidor vid sidan om produktutveckling är produktinformations-området. Idag meddelar bolaget att den tyska grenen har signerat ett nytt ramavtal med den europeiska marknadsledaren BSH, som tillverkar vitvaror. Vi talar här alltså om en rad globalt välkända varumärken som Bosch, Siemens, Gaggenau och Neff. Avtalet täcker hela Semcons erbjudande inom produktinformation och löper till slutet av 2025.
– Vi är väldigt glada över det här nya avtalet. Genom att jobba med BSH:s välkända varumärken hjälper vår produktinformation till att förbättra upplevelsen av produkterna för människor runtom i hela världen, säger Elke Grundmann, avdelningschef på Semcon Product Information i Tyskland.

Semcon har sedan ett antal år en framträdande närvaro på den tyska marknaden, och därmed kännedom om relevanta standarder och arbetsprocesser. Detta, kombinerat med erfarenhet inom vitvarubranschen, var avgörande när BSH valde Semcon som leverantör. 

Tvåårigt avtal
Ramavtalet kommer att löpa till slutet av 2025 och det första uppdraget för Semcon påbörjades i april. BSH har nu tillgång till hela Semcons expertis inom produktinformation – från tekniska skribenter och illustratörer till informationsarkitekter och mer. 
BSH Home Appliances GmbH är en global marknadsledare inom vitvarubranschen. Bolagets varumärkesportfölj inkluderar tolv välkända vitvarumärken såsom Bosch, Siemens, Gaggenau och Neff samt servicemärken och ett varumärke för ekosystemshantering. 

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title