Annons

Simulering & Analys: Altair förstärker systemmodellering av kraftelektronik genom köpet av Powersim

Scapa påpekar vidare att tillskottet som Powersims teknologi och erfarna tekniska team med sina omfattande kunskaper inom kraftelektronik, ”kompletterar Altairs erbjudanden för design av elmotorer och många andra applikationer.”

INKLUDERAR POWERSIMS FLAGGSKEPPSLÖSNING
I pressmaterialet noterar Altair vidare att förvärvet inkluderar PSIM, Powersims flaggskeppsprodukt för design och simulering av kraftelektronik och motordrift. Denna mjukvara har en vass prestanda och tillför hastighet i simuleringar, samtidigt som den ger exakta resultat på systemnivå, möjliggör enkla implementeringar. Det senare inkluderat inbäddad kodgenerering och sömlöst integration oavsett miljö, vilket ger robust design och simulering på systemnivå för olika industriella applikationer.
– Vi är stolta över att ha skapat en teknik som har blivit ett känt varumärke på marknaden och som visar vägen inom kraftelektronik och simulering av motordrivning, kommenterar dr Hua Jin, Powersims VD och grundare, och tillägger:
– Genom att vi ansluter oss till Altair får vi möjlighet att ytterligare utöka användningen av vår teknik inom fler organisationer som vill accelerera sin elektroniska design.

Exempel på gränssnittet i Powersim.

INTEGRERAS I ALTAIRS MOTSVARANDE SVIT
Powersims programvara kommer att integreras i Altairs svit av program för design av elektroniska system med starka kopplingar till:

  • Altair Flux och Altair FluxMotor för design av motorer och kontrollenheter, med hjälp av Altair Activate och PollEx Spice för simuleringar av enheter, kretsar och systemnivåer.
  • Altair Embed för inbäddad kodgenerering samt
  • Altair SimLab för kombinerad analys av kylning/värmeutveckling.

Det kommer att vara tillgängligt via Altair Units, vilket ger kunderna tillgång till Altairs hela portfölj av mjukvarulösningar. 

Powersim är baserat i Rockville, Maryland.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title