Annons

Simulerings- och analysutvecklaren Ansys svenska rörelse har utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser

Simulerings- och analysutvecklaren Ansys svenska rörelse är en av Sveriges bästa arbetsplatser. I ett pressmeddelande idag berättar bolaget att man för första gången tar en plats på listan över Sveriges bästa arbetsplatser. Ansys rankas som nummer 10 på listan över små organisationer med 20-49 anställda. Bakom utmärkelsen står Great Place to Work, som årligen genomför världens största medarbetarundersökning.
Resultatet bygger på en grundlig analys av medarbetarnas konfidentiella svar i medarbetarundersökningen, Trust Index, som utförs av Great Place To Work.
- Efter en noggrann granskning av Ansys resultat i medarbetarundersökningen och Ansys initiativ för att skapa en riktigt bra arbetsplatskultur för alla sina medarbetare kan vi utse Ansys till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser 2023. Ansys är en förebild när det kommer till sättet att arbeta med tillit, stolthet och gemenskap på och vi hoppas att fler ska bli inspirerade att ta efter, säger Jeanette Bergvall, VD Great Place to Work.
- Vi är väldigt glada och stolta över utmärkelsen. Ansys strävar efter att skapa en inkluderande arbetsplats med mångfald där våra medarbetare kan utvecklas och må bra. Vår personal är vår största tillgång och det är viktigt för oss att alla trivs och känner tillhörighet. Det känns därför fantastiskt att 98 procent av våra medarbetare säger att Ansys är en mycket bra arbetsplats, säger Ansys HR-chef Carina Anté i en kommentar.

Ansys utmärker sig med sitt höga resultat på frågan om Ansys Sweden är en mycket bra arbetsplats. Hela 98 procent av medarbetarna på Ansys upplever att arbetsplatsen har en inkluderande och utvecklande kultur.

Allmänt om Great Place to Work ska noteras att man har undersökt arbetsplatskulturen för 100 miljoner medarbetare i över 100 länder, däribland Sverige. Sveriges Bästa Arbetsplatser bygger på resultatet från tusentals medarbetarenkäter i landet, där medarbetare konfidentiellt har utvärderat sina arbetsgivare när det kommer till ledarskap, rättvisa, jämställdhet, tillit, respekt och gemenskap. Sådant som Great Place To Works trettioåriga forskning visar är avgörande för att bygga riktigt bra arbetsplatser, som är lönsamma och gynnsamma för människor och samhällen.
Respondenterna har tagit ställning till 61 påståenden som sammantaget mäter hur väl organisationerna presterar inom dessa avgörande områden.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title