Annons

SAP Sveriges ex-bas tar över som chef för ServiceNow

Anne Haaber-Bernths företrädare Johan Dahlin började på ServiceNow 2012, som en av de allra första anställda i Sverige. Han kommer nu att övergå till en internationell roll på företaget, som Senior Advisor EMEA.

En viktig tidpunkt för bolaget
Klart är att Anne Haaber-Bernth kommer till ServiceNow vid en mycket viktig tidpunkt för den svenska verksamhet, där fokus bl a ligger på att uppnå fortsatt kraftfull tillväxt.
– Hon tar med sig omfattande erfarenhet av affärsledning och en förståelse för helhetsbilden av de behov kunder i ledande ställning har av en digitaliseringspartner. I sina tidigare roller på stora IT-företag har hon drivit stark tillväxt. Hon passar därför in mycket bra, både för våra affärsmål och i vår kultur, kommenterar Michael Maas, VP och GM för EMEA North i ServiceNow, tillsättningen.

Byggt upp ServieNow till en marknadsledande kraft
Bolagets Ulrik Nehammer, president för ServiceNows EMEA-region, tillägger gällande Johan Dahlins avancemang att man vill skapa de perfekta förutsättningarna för att genomföra sin go-to-market-strategi på bästa sätt.
– Med tio års erfarenhet inifrån ServiceNow, där han byggt vår svenska verksamhet från en anspråkslös början till att bli en etablerad marknadsledare inom digitala workflows, är Johan Dahlin idealisk för den här rollen. Med honom som centerpunkt, kommer vi att använda den samlade expertisen i vårt ledarorganisation för att driva förändring och bli ännu mer effektiva på att utveckla och förverkliga i stor skala, säger han.

Nehammer noterar avslutningsvis också att den   svenska organisation är i toppskick:
– Här finns fantastiska och innovativa kunder och ett mycket starkt och omfattande ekosystem av partners. Jag ser fram emot att gemensamt med Anne Haaber-Bernths bygga vidare på den framgången.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title