Annons

”Världsrevolutionerande”, säger Schneider om sitt nya system för kabelförläggning

”Världsrevolutionerande”, säger Schneider om sitt nya klicksystem för kabelförläggning Det är inga små ord Schneider Electric tar till när man nu lanserar ett nytt kabelförläggningssystem. ”Världsrevolutionerande”, skriver man i pressmaterialet. Oavsett etiketten så har systemet tydliga fördelar och kan spara mycket tid.
Det är via bolagets fabrik Wibe i Mora som man tagit fram det nya systemet, som sägs kunna minska installationstiden med upp till 80 procent tack vare att det klickas ihop i stället för att monteras med skruv och mutter.
Systemet kan installeras av endast en montör och är ett resultat av 90 års erfarenhet och ett nära kundsamarbete. Det är optimerat för kommersiella byggnader och kontor.

Det är alltså fabriken i Mora som lanserar den nya schneiderlösningen: Wibe Click x 3 (CLX3). Denna trots allt innovativa lösning handlar i grund och botten om att jobba med enkel installation utan skruvar. Med Wibe CLX3 klickar man ihop en installation upp till fem gånger snabbare än vid en installation på traditionellt vis med skruv och mutter.

”Sätter en helt ny standard”
Erfarna installatörer har fått provmontera det nya klicksystemet och resultatet visar en mycket stor tidsbesparing. Systemet har ett minimalt antal komponenter och är optimerat för kommersiella byggnader och kontor. Det kan installeras av endast en montör och kan med fördel användas för upp till fyra meters konsolavstånd.
– Wibe CLX3 är framtidens kabelförläggningssystem. Det sätter en helt ny standard för hur man kommer att installera och förlägga kabel. Vi har utvecklat systemet i nära samarbete med våra kunder och med bas i vår egen erfarenhet efter 90 år i branschen. Allt med målet att förenkla och effektivisera arbetet med att förlägga kabel. Vi är väldigt stolta över att kunna presentera en produkt som kommer att göra så stor skillnad för en hel bransch och som tillverkas lokalt här i Sverige, i Mora, säger produktchef Ulf Johansson.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title