Annons

Virtual Manufacturing etablerar lösning som ger produktionspuls

Svenska Virtual Manufacturing, specialister på digital produktion, lean manufacturing, robotics, och liknande har etablerat ett samarbete med Mevisio kring en s k ”Pulstavla”.
Den kan beskrivas som en digital plattform för visualisering och ett effektivt sätt att samla produktionsteam för att synliggöra mål, planer och förbättringar kring en stor touchscreen eller i en vanlig webläsare. Allt i akt och mening att kring den displayade informationen ha och ha korta, dagliga produktions- och uppföljningsmöten.

Mevisio Pulstavla erbjuds med en 65 tums skärm med touch-funktion, vilket gör det lätt och smidigt att använda de olika pulstavlorna.

Det hela blir visuellt och pedagogiskt och kan användas som exempelvis:
* Lean-tavlor för förbättring och 5S
* Pulstavlor för daglig styrning
* Kanban/Scrum-tavlor
* Tavlor för arbetsmiljö och säkerhet

Tavlorna fungerar också som agenda vid dagliga pulsmöten, antingen direkt på plats vid en samling runt tavlan eller som ett online-redskap.
Lösningen är också webbanpassad till tablets/surfplattor/smartphones och fungerar perfekt som mobila enheter, förutom till en vanlig dator.

Teamet definierar aktiviteter direkt på tavlan vilket bidrar till att öka engagemang och att nå verksamhetens uppsatta mål.

 

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title