Annons

ERP: Stark tillväxt i Norden och ett ökat molnintresse bakom rekordår för Unit4

Under det senaste året har Unit4 genomgått en betydande förändring efter utnämningen av Mike Ettling till VD i april 2019. Nu rapporterar man starka finansiella resultat för fjärde kvartalet i sitt senaste räkenskapsår, vilket givetvis också påverkar helårsresultatet positivt. 
Bland annat ökade intäkterna från prenumerationer med 25 procent under 2019. De totala intäkterna ökade med fem procent till 412,8 miljoner dollar (372,2 miljoner euro), närmare fyra miljarder kronor. 

Ett rekordkvartal
Det fjärde kvartalet 2019 bidrog starkt till den positiva utvecklingen med rekordsiffror för Unit4 och med tillväxt på företagets kärnmarknader. 
Unit4 såg den starkaste ordertillväxten inom den globala tjänstesektorn. 
Man konstaterar vidare i en pressrelease att, ”en betydande tillväxt skedde på den nordamerikanska marknaden, samt på de nordiska marknaderna.” 

– Det är glädjande siffror att läsa, inte minst för oss i Norden som har haft ett mycket bra kvartal. Vi ser ett ökat intresse för effektiva affärssystem inom i princip alla våra affärsområden och inte minst intresse för våra molnbaserade tjänster, säger Katarina Gunnarsson. 

Möt Unit4s sverigechef i en längre intervju
Hur ser Katarina Gunnarsson på Unit4s utveckling och roll? Hur bedömer hon marknadsutvecklingen och vad efterfrågar kunderna?
Missa inte Verdi Ogewells, PLM&ERP News’ chefredaktör, djupintervju med Gunnarsson.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title