Annons

IFS förstärker ledarskapet på EAM-sidan: Köper specialisten på underhållssystem – ULTIMO

IFS meddelar alltså att de har undertecknat ett definitivt avtal om att köpa Ultimo Software Solutions, den nederländska leverantören av molnbaserad mjukvara för underhållssystem, så kallad Cloud Enterprise Asset Management. ULTIMO har blivit erkänt för att bygga ett starkt varumärke genom sin förmåga att leverera kompletta, flexibla och högt konfigurerbara SaaS-baserade EAM-lösningar.
ULTIMO kompletterar IFS EAM-erbjudande för molnet med sin bevisade förmåga att ytterligare möjliggöra för kunderna att snabbt realisera värde av sina lösningar. Deras EAM-lösning är även känd för att vara snabb att implementera och enkel att använda.
– Detta förvärv sätter IFS i en unikt stark position, eftersom vi nu erbjuder marknadens mest kompletta uppsättning av EAM-funktioner, säger IFS CEO Darren Roos. Flexibiliteten och konfigurerbarheten hos ULTIMO är ett utmärkt komplement till IFS Clouds helhetsfunktioner.

Har mer än 2000 kunder
Ultimos EAM-molnplattform för medelstora företag används idag av mer än 2 000 kunder globalt inom tillverkning, sjukvård, logistik, infrastruktur och verktyg.
Bland fördelarna med systemet brukar nämnas att det bidrar till ökad drifttid, effektivare hantering av kostnader, ökad livslängd för utrustningar och vässar regelefterlevnadskontrollen. Lösningen präglas vidare av snabb implementering, bra integrationer och hyggliga lösningar för självbetjäning i applikationshanteringen.

Företaget bildades 1988, har kontor i Nederländerna, Belgien, Tyskland och Storbritannien och stöds globalt av ett omfattande öppet partnerekosystem.
Willem-Jan Scholten, VD för ULTIMO menade i en kommentar att marknaden är mogen för att ta ytterligare utvecklingskliv och att i detta vara en del av IFS-familjen innebär att man kan dra nytta av gemensamma ambitioner:
– Nu som en del av branschens nummer ett-leverantör av EAM-mjukvara har vi hittat ett företag (IFS) som delar våra värderingar och ger det stöd vi behöver för att ta det som är så speciellt med ULTIMO – med vår produkt, kunder, människor och partners – till nästa nivå.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title