Annons

MJUKVARUUTVECKLING: Eficode tar hem Atlassian Partner Award 2022: Services EMEA igen

Australiensiska mjukvaruutvecklaren Atlassian har karaktäriserats som något av ett nervcentrum för moderna utvecklingsorganisationer. Bland annat används Atlassian som verktygssvit inom Saab Aeronautics och mjukutvecklingen för JAS Gripen, men även Spotify och Klarna står på användarlistan.
En av bitarna som står ut med Atlassian är sättet på vilket man valt att distribuera sina lösningar. Bolaget har satsat på en uttalad partnerstrategi, en strategi som krönts med framgång.
En duktig partner i sammanhanget är Eficode, som idag meddelar att man fått ”Atlassian Partner Award 2022: Services EMEA”, för sina bidrag och prestationer under kalenderåret 2022.
- Oerhört hedrande att återigen ha mottagit Atlassian Partner of the Year: Services EMEA. Vår expertis inom Agile at Scale, Cloud migreringar och ITSM har gjort det möjligt för oss att utmärka oss inom alla tre områdena, och vi ser detta pris som ett kvitto på det värde vi levererar till våra kunder. Vårt team erbjuder innovativa och värderingsdrivna lösningar till våra kunder, inklusive Eficode ROOT, en managerad DevOps-plattform. Jag vill tacka våra medarbetare och kunder för att ha hjälpt oss att uppnå denna anmärkningsvärda prestation, säger Eficodes CEO, Ilari Nurmi.

Priset man nu fått inkluderar exceptionella prestationer för att utveckla nya affärer, tankeledarskap samt produkter och tjänster som kompletterar Atlassian.
Eficode var en av 26 globala partners som hedrades i det årliga Atlassian Partner of the Year-programmet för sina kontinuerliga prestationer och exceptionella kundarbete.
– År efter år blir jag positivt överraskad över de innovativa lösningar och den passion som våra partners levererar sina Atlassian-kunder, säger Ko Mistry, Atlassian’s Head of Global Channels, och fortsätter:
– Våra partners är branschledare som spelar en avgörande roll i våra kunders fortsatta framgång. Vi är glada över att lyfta fram några av våra främsta partners som tillhandahåller banbrytande lösningar och Atlassian-tjänster över hela världen.

Atlassian är framför allt känt för JIRA, som är ett verktyg utvecklat för hantering av buggar, ärenden och projektdokumentation. JIRA används för ärendehantering och projekthantering med över 70 000 kunder i 122 länder.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title