Annons

”VASS INTEGRATION”: IFS slår ett slag för full öppenhet i diversifierade IT-landskap

Under de senaste tre decennierna har det 4 000 medarbetare starka IFS-teamet byggt specialiserade företagstillämpningar, som sträcker sig över tillverkning, flyg- och rymdförsvar, teknik, konstruktion och infrastruktur, energi och servicehantering. Eftersom man inom dessa kärnindustrier nu digitaliserar sina processer behöver företagen koppla ihop silor av information, något som idag allt mer sker med molnet som teknisk distribuitionsplattform. Detta kräver förstås enkla och smidiga anslutningsvägar, liksom lika flexibla möjligheter att koppla bort eller återansluta sig, till de stora och snabbt föränderliga datastackar och -hubbar som finns. Boomi är ett exempel på en sådan, som utformats för att lösa just denna typ av problemställningar.
– Genom att plocka upp detta s a s ”televäxel-tänkande”, där alla affärskritiska applikationer är kopplade till en central punkt, kan organisationer snabba upp leveranskedjorna, förbättra servicesvar och tävla globalt som aldrig tidigare, säger IFS’ Sakari Jorma, senior VP. Företag i alla branscher – från flyg-, försvar- och rymdindustri till kraftproduktion och annat – kommer att kunna koppla sina bästa ”best-of-breed-system” till sin IFS-kärna genom Boomis enhetliga och molnbaserade plattform. Partnerskapet bekräftar vårt åtagande att erbjuda kunderna val och frihet att utnyttja sin befintliga digitala upplägg för att uppnå kortare tid till värde.

Smart integreration av diversifierade IT-landskap
Detta nya partnerskap innebär att IFS-kunder nu kan få tillgång till en ”digital växel”, som integrerar IFS Applications funktionalitet med de dussintals andra som krävs för att driva HR, finans och andra funktioner som de valt att satsa på via andra lösningar. Boomi innehåller över 200 förbyggda konnektorer, som enkelt kan konfigureras via ett ultramodernt, realtids-baserat drag-and-drop-gränssnitt. IFS-kunder kan därmed bygga integrationer snabbare, vanligtvis minska tiden som läggs på utveckling med veckor eller månader; vilket är en oöverträffad förändring för många ”mogna” branscher.

Boomis VD, Derek Thompson, menar att styrkan i det annonserade partnerskapet ligger i de olika expert-kapabiliteter som IFS och Boomi lägger upp på bordet.
– IFS har en ytterligt lojal kundbas och är i allra högsta grad värda den mest intelligenta, skalbara och flexibla plattformen på marknaden för sin hantering av verksamheterna. Självklart är vi på Boomi hedrade över att bli vald som en grund i denna framtidens kompletta ERP-lösning.

Lever upp till ”fullständig öppenhet”
Från IFS-sidan hävdar bolagets CPO, Chief Product Officer, Christian Pedersen, att man fullt ut förstår kunderna behov i detta och hur man smidigast kan lägga upp en lösning på deras bord.
– Vår slutsats är, säger han, att vi, som en del av våra kunders ekosystem av lösningar, teknik och data, fullt ut kan leva upp till möjligheten att erbjuda fullständig öppenhet och valfrihet. Genom att samarbeta med Boomi tar vi nästa logiska steg för att stärka företag med ”out-of-the-box-kopplingar” till det ”digitala växelbordet” från vår redan öppna och nativt API-aktiverade plattform.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title