Annons

Snabbväxande Releasy väljer Pulsen för IT-drift

Pulsen Production har tecknat ett nytt avtal med Releasy som avser IT-drift och optimering av företagets IT-miljö. Avtalet innebär att Pulsen Production blir en strategisk partner till Releasy och syftar till att ge bolaget en driftsäker och flexibel IT-miljö som möter en verksamhet i mycket stark tillväxt.

– Releasys kärnverksamhet handlar om att hantera kontakter med våra uppdragsgivares slutkunder och är helt beroende av en tillgänglig IT-miljö. Enkelt uttryckt får driftstörningar inte förekomma. I Pulsen Production har vi nu en kompetent partner med kapacitet att matcha kraven på tillgängliga IT-system samtidigt som vi får den flexibilitet vår verksamhet och tillväxt kräver, kommenterar Releasys VD Johan Frodell.

Kraftfullt växande verksamhet. Releasy är en av Sveriges ledande aktörer inom kundservice och försäljning. Under de senaste två åren har omsättningen mer än fördubblats och antalet medarbetare har under året ökat från cirka 700 till cirka 1000.

– Vi är väldigt glada att ett framgångsrikt och snabbväxande bolag som Releasy väljer Pulsen Production som strategisk IT-partner. Det är också en verksamhet med extremt höga krav på tillgänglighet, stabilitet och en väl utvecklad supportfunktion. I den här typen av uppdrag har vi ett erbjudande som vi vet ligger i absolut framkant. Nu ser vi fram emot att leverera tjänster som bidrar till Releasys fortsatta framgång, säger Martin Hogmalm, VD för Pulsen Production.
Bolaget levererar alltså IT-drift för verksamhetskritiska system, baserat på IBM Power- och Intel/Windows-plattformar. I detta har man lyckats mycket bra, liksom hela koncernen Pulsen. Denna har idag  runt 1300 anställda och omsätter 2,7 miljarder kronor. Koncernen, som är ett av landets äldsta IT-bolag, är familjeägd.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title