Annons

3D-PRINTING: Prototal fortsätter expandera – köper Acron Formservice

Prototal fortsätter expandera inom additiv tillverkning (3d-printing). Idag berättar bolagschefen, Henrik Lundell, att man köpt Acron Formservice i Anderstorp. Med förvärvet befäster Prototal sin position som Nordeuropas största aktör inom 3d-printing i polymera material.
- Inom ramen för Prototals nya verksamhetsinriktning, med ökat fokus på digital produktion av plastkomponenter, innebär förvärvet av Acron en betydande ökning av förmågan att serva våra kunder med oslagbar service, säger Henrik Lundell.

Acron är ett tongivande företag med gott renommé avseende teknik och kvalitet inom den additiva tillverkningsbranschen. Bolagets unika position inom branschen är underbyggd av ett tydligt kunderbjudande, ledande teknologi samt hög kompetens.

Prototalchefen, Henrik Lundell.

– Vi på Prototal är förstås nöjda med förvärvet av Acron. Det goda samarbete som vi genom åren haft med Acron, förstärks härmed och blir en naturlig del av vår verksamhet, säger Lundell, VD på Prototal.
Han hävdar vidare att man nu skapar en unik kapacitet inom 3d-printing.
– Absolut är det så, vi förfogar nu över en mycket stor kapacitet inom 3d-printing. Totalt har vi 19 SLS-maskiner, 7 SLA-maskiner och 4 HP MJF-maskiner. Med sammanlagt 30 stycken 3d-printrar, kan vi ge våra kunder tillgång till snabba leveranser och bästa servicenivå.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title