Annons

Anna Alveros blir ny HR-ansvarig hos teknik- och IT-konsulten Altran

Från och med den 1 mars tillträder Anna Alveros som ny HR-chef för Altran i Skandinavien och kommer att vara positionerad på huvdkontoret i Göteborg. - Att få vara med och bygga upp en ny HR-funktion för Altran Scandinavia känns oerhört spännande. Att satsa på HR är att satsa på medarbetarna och jag kommer att göra mitt yttersta för att förvalta det förtroendet, säger Anna Alveros.

Alveros är i grunden utbildad civilekonom på Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet och kommer närmast ifrån Sigma IT Consulting. Hon har gedigen erfarenhet inom HR från bland annat Semcon, Göteborg & Co, Bilfinger, NetOnNet och KappAhl Sverige där hon innehaft ledande befattningar.

Altrans nya HR-bas kommer framåt att ha stort fokus på Engage People-programmet som är Altrans övergripande strategi för att skapa en engagerande arbetsplats där vi satsar på våra medarbetare.

– Det känns jättekul att få med Anna på vår spännande resa framåt. Anna är en efterlängtad förstärkning, och kommer att bli ett bra stöd för alla våra konsulter och chefer. Det är också en strategiskt viktig satsning att få en rutinerad och branschkunnig person som Anna att hjälpa oss ta nästa steg mot att bygga Altran TP2B, the place to be!, säger Fredrik Nyberg, CEO Altran Scandinavia.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title