Annons

APIs SAP-integration för EAM har blivit certifierad

Danska API, som numera äger Axxos OEE, meddelar att bolagets EAM-system (Enterprise Asset Management, ”underhållssystem”) har blivit SAP-certifierat via sin sömlösa API PRO-integration med SAP ERP. Detta är viktigt av flera skäl, inte minst för att SAP-system ofta finns hos de kunder som API adresserar. Att möta affärs- och IT-behov hos den stora gruppen av SAP-kunder är därför högsta prioritet för bolaget som systemleverantör.

– De avancerade och flexibla integrationsverktygen i API PRO gör att vi och våra kunder kan bygga sina egna integrationer till olika affärssystem, säger Michael Stoltenborg, VP Product Management på API.

Kombinerar tillgångsfunktionalitet och ekonomiska data. API PRO underhållssystem levereras med en testad och högkvalitativ integrationslösning, inklusive standardintegration till SAP, berättar bolaget i en pressrelease. Integrationen kombinerar funktionalitet för tillgångar och ekonomiska data hos SAP ERP och SAP MM med API PROs funktioner och hantering av underhållsinformation.
– Beslutet om vilka affärsprocesser av kundernas underhållshantering som ska hanteras av API PRO och vilka som bör hanteras av affärssystemet lämnar vi förstås till kunden. Men allmänt gäller att de affärsprocesser som ska övervägas här är främst: materialplanering, lagerstyrning, inköpsstyrning, hantering av fakturor och kostnadsinformation. Vår verktygslåda innehåller de komponenter som behövs för att skapa integrationer för att dela affärsprocesser mellan API PRO och vilket affärssystem som helst, fortsätter Stoltenborg.

Sömlös dataintegration. API PROs standardintegration till affärssystem ger informationsutbyte i realtid för olika områden, t ex inköp, leveransstatus och lagerhantering. API PRO stöder kundspecifika krav med anpassade händelseflöden och olika dataägande mellan affärssystem och API PRO.
Med en sömlös automatisk dataintegration mellan API PRO och affärssystemet kan slutanvändarna arbeta mer effektivt och undvika dubbel inmatning av data i flera IT-system.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title