Annons

AUGMENTED REALITY Tekniska Verken i Linköping utökar användningen av XMReality Remote Guidance

Tekniska Verken och XMReality har sålunda tecknat ett 24-månadersavtal med syfte att leverera Remote Guidance till de flesta affärsområden inom koncernen. Det totala kontraktsvärdet för tvåårsperioden uppgår till 900 000 kronor och omfattar endast programvara.
– Den nya ordern innebär en multipel ökning av den tidigare ordern vi fick från den här kunden så sent som i höstas. Det är uppenbart att Tekniska Verken har genomfört sitt genomförande väl och nu är vår tjänst tillgänglig inom fjärrvärme, bredband och vatten. Tekniska Verken är definitivt ett företag som ligger i framkant inom teknik inom sitt segment, där kommunens invånare tar del av detta i form av kostnadsbesparingar, minskade resor och minskat klimatavtryck. Det är också uppenbart att vi på XMReality ser möjligheten för affärer med liknande företag i hela Sverige, säger Jörgen Remmelg, VD för XMReality.

AR-VERKTYG FÖR KUNSKAPSDELNING
Om XMReality Remote Guidance ska sägas att det är ett AR-aktiverat kunskapsdelningsverktyg som låter dig kommunicera med gester, tal, chatt och tips med någon på en helt annan plats. Det inkluderar:
• En ”hands-overlay-teknik” som låter dig ”styra” någon annans händer, som om du var där.
• En webbportal för att hantera team och användare och för att mäta användningen
• Integration via APIer på klientsidan (Application Programming Interfaces)

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title