Annons

Avanade ledande på Dynamics 365 enligt ny rapport från Forrester

Analytikern Forrester är känd för sina rapporter, kallade ”The Forrester Wave”. Nyligen publicerade bolaget sin första Wave på tio år inom PLM (missa inte artikeln: Which PLM Solutions are Best? Forrester Names PTC, Dassault and Aras, But Misses the Point - klicka på rubriken under ingressen). Men denna välrenomerade analytiker tittar också närmare på affärssystemområdet också och i sin studie, The Forrester Wave: Microsoft Dynamics 365 Services, Q4 2017, har man utsett Microsoftspecialiserade konsulten Avanade till en av ledarna i rapporten. 
Rapporten utvärderar egenskaperna och erfarenheten av tretton globala leverantörer av Microsoft Dynamics. Skalbarheten på Avanades tjänster, det breda utbudet av branschspecifika produkter och den moderna digitala arbetsmetoden, var de nyckelegenskaper som låg bakom utnämningen. 

– Vi är stolta över Forresters erkännande av Avanade i sin senaste rapport. Det vittnar om det affärsvärde och innovation vi tillför företag, samt de investeringar vi gör löpande för att utveckla våra tjänster och kunderbjudande. Samtidigt ser vi att många av våra kunder väljer att implementera Microsoft Dynamics 365 för att snabba på sin digitala transformation och stärka sin verksamhet, säger Per Strid, ansvarig Business Applications Avanade Sverige.

Femtio installationer bara under 2017. Avanade gör nästan dubbelt så många Microsoft Dynamics implementationer för kunder som sin närmaste konkurrent, och under 2017 genomförde Avanade mer än femtio globala ERP-distributioner av Microsoft Dynamics. Avanade är också en av få leverantörer med en balans bland medarbetarna bestående av lika delar CRM- och ERP-specialister.

– Styrkt av dagens möjligheter till betydande datainsamling och AI-teknologi skapar Dynamics 365 nya affärskritiska insikter och stödjer samtidigt befintliga funktioner. Våra kunders framgång bygger på att vi kan leverera people-first lösningar och ständigt utveckla vårt erbjudande. Det gör vi bäst bland annat genom att utnyttja våra partnerskap. Där är Avanade en nyckelpartner för oss globalt, säger Victor Morales, Vice President, SI Partners Team, Microsoft.

Samarbetet med Accenture stärker Avanade. Forrester lyfter i sin rapport fram att företag som är i färd att genomföra en implementering av Dynamics som en del av en större digital transformation, alltid ska överväga Avanade som leverantör. Enligt Forrester är också partnerskapet mellan Avanade och Accenture, med företagens olika spetskompetenser en kraftfull och konkurrenskraftig kombination.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title