Annons

CAD/PLM: TECHNIA signerar stort distributionsavtal gällande SOLIDWORKS med Dassault

Den av Addnodekoncernen ägda konsulten får nu ytterligare ett av Dassaults varumärken under sin distributionsflagg. TECHNIA distribuerar för närvarande Dassaults 3DEXPERIENCE-plattform med en rad olika appar, som CATIA, BIOVIA, DELMIA, ENOVIA, SIMULIA m fl.
Men den kanske främsta poängen med TECHNIA i DS-sammanhanget är bolagets tunga kompetens när det gäller implementations-, utbildnings-, support- och driftstjänster inom PLM.

TECHNIA-chefen, Jonas Gejer.

Därför har TECHNIA gott rykte
TECHNIA har som sagt en synnerligen stark historik bakom sig när det gäller lyckade implementationer av både 3DEXPERIENCE-plattformen och SOLIDWORKS-applikationer.
– Med 30 års erfarenhet av PLM och CAD-CAM, kontor i mer än 14 länder med 680 starka proffs- och ämnesexperter, är vi redo att betjäna SOLIDWORKS-samhället och ge unikt värde med vår kunskap om 3DEXPERIENCE-plattformen, SIMULIA, DELMIA och BIOVIA, säger Jonas Gejer.
Han pekar i sammanhanget också på det goda rykte man byggt upp baserat på följande punkter:
· Kunskap i världsklass i global företagsimplementering och stöd för 3DEXPERIENCE-plattformen.
· Ledande färdigheter i SIMULIA och DELMIA, med en Center of Excellence-strategi som ett av fundamenten. ”Detta betyder bl a att vi kan stödja våra kunder i utvecklingen av digitala tvillingar och koppla ihop den fysiska och den virtuella världen.
· Bred kunskap inom flera branscher, som Life Sciences, Industrial Equipment, High-Tech, Food & Beverage, Architecture Engineering Construction (AEC) och Retail/Fashion och Home & Lifestyle.
· TECHNIAs kompletterande programvara och molntjänster som möjliggör snabb implementering med mycket god funktionalitet och lägre totala ägandekostnader.
– Vi kommer som sagt också att ge kunder i SOLIDWORKS-ekosystemet global support och kunskap om affärsintegration mellan SOLIDWORKS och 3DEXPERIENCE-plattformen, tillägger TECHNIA-basen.

Nära en miljon professionella användare
Med lanseringen av SOLIDWORKS 2020 tidigare i år kan närmare en miljon professionella och ytterligare flera miljoner s k utbildningslicensierade SOLIDWORKS-användare över hela världen påskynda och förbättra produktutvecklingen, från konceptuell design till tillverkade produkter och skapa värde för sina organisationer.
– Vi är mycket glada över att TECHNIA har utökat sitt partnerskap med Dassault för att integrera SOLIDWORKS-portföljen i sitt erbjudande. Detta kommer i slutändan att skapa en ännu större upplevelse för kunder som gör det möjligt för dem att ytterligare förverkliga sina affärsmål genom digital kontinuitet, kommenterar James Aslin, ”Geo Leader, Professional Solutions”, inom Dassault Systèmes.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title