Annons

SIMULERING: EDRMedeso expanderar till Storbritannien

Programutvecklarens på CAE- och simuleringssidan, ANSYS, nordiska huvudpartner EDRMedeso växer och nu är det inte bara Norden det gäller. Bolaget meddelar idag att man startar upp verksamheten i Storbritannien.
- Precis och vi är glada över detta tillfälle att sprida våra kunskaper och verktyg till nya kunder i Storbritannien och hjälpa dem att bli ännu snabbare och ännu mer innovativa inom produktutveckling, säger EDRMedesos VD, Niklas Lindwall, och fortsätter, "Vi har nästan 30 års erfarenhet av simulering och digital prototypning och som ett tydligt resultat av det mervärde vi tillför har vi fått en marknadsledande position med över 800 kunder i Norden.”

En huvudpoäng i EDRMedesos verksamhet är att hjälpa sina kunder på resan från fysisk prototyping till digital prototypning. Men inte bara det, under de senaste åren har både ANSYS och den nordiska partnern jobbat hårt på att utveckla vassa lösningar inom IoT, som prediktiv analys baserat på simulering, liksom utvecklingen av lösningar för digitala tvillingar.

ANSYS kanalansvarige för Storbritannien och Irland, Paul Steeples, menar att detta är viktiga kapabiliteter som gör EDRMedesos framtid i önationerna mycket ljus.

– EDRMedeso har storleken och kompetensen som krävs för att stödja våra kunder med en komplett ANSYS-plattform och produktportfölj. Deras expansion ger vidare en tillväxtmöjlighet för simuleringskompetens på den brittiska marknaden.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title