Annons

Capgemini inleder ett partnerskap med Artificial Solutions

Det händer mycket på konsultmarknaden så här i säsongens elfte timme. Och en av de mest framträdande aktörerna är jättekonsulten Capgemini som inte bara just nu förhandlar om ett köp av konsultkollegan Altran, utan också idag meddelar att man inleder ett intressant samarbete på AI-sidan, Artificiell Intelligens.
Bolaget har ingått ett nytt partnerskap med Artificial Solutions, som är ett ledande företag inom konversationsbaserad AI. Partnerskapet innebär att Capgemini ska använda Artificial Solutions prisbelönta konversationsbaserade AI utvecklingsplattform, Teneo, som en del av sina tjänster inom digital transformation.

Avancerad konversationsbaserad AI spelar en viktig roll i digital transformation. Från att leverera skräddarsydd kunddialog, till att möjliggöra affärsförbättrande applikationer genom integration med annan teknik, såsom Robotic Process Automation (RPA) och olika VR applikationer. Samarbetet med Artifical Solutions kommer lyfta Capgeminis Perform AI strategi som är anpassad för att driva AI i stor skala, särskilt inom tjänster som ska öka kundlojalitet, driva försäljning och förbättra effektivitet.

Dokumenterad meritlista
– Som en del av olika verksamheters digitala resa, bidrar konversationsbaserad AI till att förbättra dialog med både nuvarande och potentiella kunder, säger Anil Agarwal, chef för Capgemini Skandinaviska Business Unit. Artificial Solutions har en dokumenterad meritlista för att leverera komplexa globala lösningar inom konversationsbaserad AI. Vårt samarbete ger oss tillgång till denna unika plattform.
När det gäller Teneoplattformen ska konstateras att den gör det möjligt för utvecklare och företag att bygga konversationsbaserade AI-applikationer på 35 olika språk, som kan distribueras överallt. Flera globala företag inom ett brett spektrum av branscher använder redan Teneo. Lösningen samlar allt som behövs för att skapa avancerade konversationsbaserade AI-applikationer i en och samma plattform.
– Vi är glada för att Capgemini har valt att samarbeta med oss, säger Russ Tarr, VP Sales EMEA, på Artificial Solutions. Deras kompetens inom komplexa affärsutmaningar, kombinerat med vår prisbelönta teknik och stora erfarenhet av att leverera framgångsrika implementeringar inom konversationsbaserad AI, gör oss till ett perfekt team.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title