Annons

Coronakrisen får Pulsen att öppna upp sin mötesplats för hela techbranschen

Idare.se är i vanliga fall en nischad mötesplats inom systemintegration på den nordiska marknaden. Där möts konsulter och kunder inom integration, identitetshantering och informationssäkerhet för att dela kunskap och hjälpa varandra, följa nyheter inom området och hitta spännande uppdrag kring systemintegration på företag och inom offentliga sektor. Bakom den oberoende plattformen står IDARE AB, som är en del av Pulsenkoncernen med lång och djup erfarenhet inom integrationsområdet.
– Vi brukar bara diskutera och arbeta med integrationsuppdrag på plattformen. Det är vårt största kompetensområde och där vi ser mest behov i vanliga fall, säger Libbos och fortsätter:
– Det är osäkra tider i delar av techbranschen i och med corona, men det finns också fantastiskt stor kompetens och en enorm potential i vad vi inom IT-branschen som helhet kan åstadkomma. Vi hoppas därför kunna erbjuda ett nödvändigt community för alla som jobbar inom branschen och en bra möjlighet för organisationer att snabbt hitta rätt kompetenser för olika uppdrag.

IT-kompetens och uppdrag hittar varandra
På idare.se kan individer och företag med specialiserade IT-kompetenser kostnadsfritt registrera sig och berätta vad man är bra på. Som registrerad användare får man också tillgång till communitytjänster och diskussionsgrupper där man kan fördjupa sina nätverk inom branschen. Som medlem i communityt kan man också anmäla sitt intresse för de uppdrag som postas på webbplatsen.

Det är även fritt för organisationer att publicera sina uppdrag på idare.se för att hitta kompetenser som kan lösa de specifika uppdragen.
– Vi har styrt om vår affärsmodell för att kunna stötta så bra som möjligt i det här läget. Därför har vi också tagit bort kostnaden för att posta uppdrag på plattformen och hoppas att vi kan vara med och underlätta för alla inom techbranschen att komma tillbaka till ett så normalt liv som möjligt, säger Kevin Libbos.

BRA LÄSTIPS:

Är företagen redo för detta med distans- och hemarbete, klarar systemen och infrastrukturen problematiken som uppstår när folk går över till de ”nya” arbetsformerna? Hur fungerar olika PDM- och PLM-infrastrukturer och arbetsupplägg den nya situationen? Vilka slutsatser kan man dra?  PLM&ERP News har tittat på några lösningar på marknaden som väl kan leva upp till behoven som skapas av distans- och hemarbete. Vilka är de? Klicka på rubriken nedan för att läsa mer.

PLM/PDM: Klarar företagens PLM-upplägg distans- och hemarbete? Vi har titta på några av lösningarna

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title