Annons

CRM/ERP: Hon ska leda iStones Microsoft Dynamics-team

IT- och verksamhetskonsulten iStone har anställt Lena Ridström för att leda bolagets affärsområde inom Microsoft Dynamics i Sverige. IStone köptes, som PLM&ERP News tidigare rapporterat, ganska nyligen av danska Columbus och är med sina drygt 600 anställda en av de större aktörerna inom bl a BI och CRM.
– Det ska bli otroligt spännande att få jobba med en ledande aktör i Norden som bidrar med att maximera och framtidssäkra sina kunders verksamhet digitalt. Jag ser fram emot att tillsammans med vårt designerad team fortsätta att utveckla Microsoft Dynamics-verksamheten i Sverige, säger Ridström.

Den nya iStone Dynamics-chefen har över tjugofem års erfarenhet från ledande poster i IT-branschen, senast som VD för Primelog Software. Tidigare har hon också bland annat varit VD för UnitedLog, grundat Axido Consulting och jobbat som säljchef för IFS Sverige.

Djupa strategikunskaper. Men från den 14 augusti är det alltså rollen som affärsområdeschef för det svenska Dynamics-teamet som gäller.

I pressmaterialet skriver iStone att, ”man har en unik ställning som ledande leverantör av Microsoft Dynamics i Sverige.”

– Lena Ridström kommer att bidra med djup kunskap inom strategi och affärsutveckling från sina många år i IT-branschen. Hon har ett innovativt tankesätt och rätt kunskaper för att leda vår svenska enhet inom Microsoft Dynamics. Jag är väldigt glad att ha henne ombord och ser fram emot att jobba tillsammans med henne, säger Thomas Honoré, koncernchef för Columbus.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title