Annons

ERP/BYGG: GK Gruppen väljer SaaS-system från Unit4 för ny mer hållbar strategi

GKs vision är att bygga hållbara samhällen för generationer och har därför implementerat en ny strategi med en inriktning mot att bli en klimatförebild i byggbranschen. Som en del av denna strategi ville GK ha ett gemensamt ekonomisystem i hela koncernen och därmed få en effektivare samt mer samordnad ekonomi- och verksamhetsstyrning. För detta har GK valt Unit4s ekonomistyrningsmodul, och för redovisningssidan Unit4 Travel & Expense, som är en del av Unit4s molnbaserade ERP-system (SaaS).
– Att implementera finansmodulen från Unit4s affärssystem är ett första steg mot en effektiv och optimal affärsarkitektur, säger Toril Marie Ås.

MER STRÖMLINJEFORMAD ADMINISTRATION
Med förvärvet av Unit4 ERP kommer GK att dra nytta av ett antal fördelar:
• Strömlinjeformad administration i alla enheter
• Mer omfattande översikt och kontroll
• Automatisering av processer och optimalt resursutnyttjande
• Mindre administration för bättre effektivitet och noggrannhet
Denna finansiella lösningen kommer nu att användas i Norge, Sverige och Danmark och levereras med ett komplett serviceavtal. Implementeringen startar omedelbart och GK har även möjlighet att bygga ut systemet med Unit4s lösningar för löner, HR och prognoser.
– GK är ett företag med en imponerande historia och vi är glada att kunna hjälpa dem i deras resa mot nya mål. Genom Unit4s moderna teknik kan företag som GK både uppnå bättre och effektivare verksamhet, liksom ökat ekonomiskt värde, säger Finn Følling, försäljningschef PSO Nordics, Unit4.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title