Annons

ERP: Fastighetsbolaget Kilenkrysset satsar på Unit4

Bygg- och fastighetsföretagsgruppen Kilenkrysset investerar i Unit4s affärssystem Business World och Property Management för ekonomi- och fastighetsförvaltning. Kilenkrysset satsar i detta på en helhetslösning som kommer att automatisera och digitalisera processerna i Unit4s molnbaserade lösningar.
Kilenkrysset, med huvudkontor i Strängnäs, är en privatägd, svensk företagsgrupp med ett 100-tal bolag som bedriver byggverksamhet och fastighetsförvaltning, med en omsättning på cirka 1 miljard kronor.

För att möta de ökadebehoven av digitalisering och uppföljning i en växande affär, letade Kilenkrysset efter en helhetslösning för sin administration. För att automatisera och digitalisera arbetsprocesserna med full integration, samt engagera de anställda i användarvänliga system, har företagsgruppen valt attimplementera Unit4 Business World och Unit4 Property Management som ersätter befintliga system. 
– Vi hade tidigare flera separata system och manuella processer, förklarar Jens Persson, Kilenkryssets VD. Med Unit4s lösningar får vi bättre och säkrare verktyg för mätning och uppföljning. Vi kan nu frigöra tid från administrationsuppgifterna och satsa mer tid på innovation och vår egen kärnverksamhet.

I drift från 2019. Kilenkrysset köper en helhetslösning somkommer effektivisera processerna inom ekonomi, hyresadministration, fastighetsförvaltning, service och byggprojekt.
– Det är alltid lika roligt attfölja kunderna på en utvecklingsresa, säger Katarina Gunnarsson, VD på Unit4 Sverige. Vi har länge pratat om digitalisering och ger verksamheter modernalösningar för att möta nya krav och ta tillvara på möjligheterna som skapas. 

Kilenkrysset ska implementera affärssystemet Unit4 Business World och den branschspecifika lösningen Unit4 Property Management ifaser, för att vara drift i starten av 2019 med en första del och sedan vidareutrullning våren 2019.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title