Annons

ERP: Unit4 och EVRY expanderar samarbetet till Sverige

Affärssystemutvecklaren Unit4 har ingått ett partneravtal med IT-konsulten EVRY. Samarbetet innebär att EVRY blir den centrala partnern för att leverera och implementera Unit4s affärssystem på den svenska marknaden.
- Att knyta EVRY till vårt nätverk ligger helt i linje med vår satsning på en stark partnerstrategi, säger Finn Følling VD Unit4 Sverige.
PLM&ERP News kommer senare denna vecka att publicera en längre intervju med Følling, som nyligen tillträdde rollen som chef för Unit4s svenska och finska rörelser. 

Unit4 är en av de leverantörerna av affärssystem och med sina branschfokuserade lösningar. Bolagets årliga intäkter ligger på 500 miljoner euro och man har över 3000 anställda runt om i världen. Till etta kan nu adderas ytterligare dedicerade Unit4-resurser – EVRY planerar att genom partneravtalet, under våren, kunna anställa ett trettiotal nya konsulter.

– Samarbetet med Unit4 ger oss bra förutsättningar för vår satsning inom branscher som skog, finans, försäkring och transport. Vår ambition är att EVRY i Sverige, precis som i Norge ska bli den ledande partner för Unit4s produkter. I och med samarbetet övertar vi ett fyrtiotal kunder och för att klara av våra egna förväntningar har vi påbörjat en rekryteringskampanj, berättar Fredrik Almén, Sverigechef på EVRY.

Tidigare samarbete i Norge. Klart är också att samarbetet mellan EVRY och Unit4 sedan tidigare fungerat bra i Norge. Nu expanderar detta till Sverige och man har även börjat titta på samarbetsmöjligheter i Finland. Gemensamt förväntar sig EVRY och Unit4 att partneravtalet i Sverige ska leda till en större marknadsandel och en betydande tillväxt.
– Det känns väldigt roligt att vi nu kan knyta EVRY till vårt partnernätverk även i Sverige eftersom vi har en lång historia tillsammans och har arbetat med EVRY i Norge sedan 1995. EVRY har lång erfarenhet av våra lösningar samt en tydlig vision för hur Unit4 passar in i deras erbjudande och kan därför ge sina kunder ett stort mervärde med Unit4, säger Finn Følling.
Med 8 600 anställda och representation i 50 nordiska städer är EVRY onekligen ett starkt nätverk som kan generera goda intäkter till Unit4.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title