Annons

Ny ledare för förändringsresan på PULSEN RETAIL

Den 9 april tillträder Stefano Crozzoli VD-rollen på Pulsen Retail. Pulsen Retail är ett bolag inom Pulsenkoncernen som levererar system och kompetens inom detaljhandel och e-handel. Bolagets lösning Harmoney används idag av kunder som Hööks, Gudrun Sjödén och Nelly. Bolaget är med och utvecklar retailbranschen genom egna satsningar som Rapid Innovation Camp.
- Retailbolag står fortsatt inför utmaningar kring att koppla ihop fysisk och digital handel och därmed kunna bygga en tydligare, starkare, och mer attraktiv kommunikationsplattform mot konsumenten. Det finns ett stort behov i hela branschen av den kompetens som finns inom Pulsen, säger Crozzoli.
Tidigare har Stefano Crozzoli bland annat varit COO på Jetshop.

Pulsen koncernchef, Jonus Bartholdson är mycket nöjd med sin senaste rekrytering.
– Absolut, Stefano Crozzoli har stor erfarenhet inom retail, men är också entreprenöriell, affärsmässig och en god ledare. Jag ser att han kommer passa mycket bra in hos Pulsen Retail som är i början av en fantastisk utvecklingsresa, säger han.

Bred bakgrund inom retail
Stefano Crozzoli kommer närmast från de egna bolagen MProfile och Testagram, men har med sig en bred bakgrund från retailbranschen, bland annat som COO och delägare i e-handelsföretaget Jetshop, grundare av Nordens största årliga e-handelseventet Scandinavian e-Business Camp i Göteborg.
– Det som är extra intressant inom Pulsen Retail är att det finns en affärssystemsmotor som funkar väldigt bra hos flera av retailbolagen. Kombinationen av hög kompetens inom såväl teknik som retail gör att bolaget är och kommer vara en viktig aktör i branschen. Därför har Pulsen Retail en mycket spännande roll på marknaden och jag ser fram emot att sätta mig in i det tillsammans med mina duktiga medarbetare på bolaget, säger Crozzoli.

Ett av Sveriges äldsta verksamma IT-bolag
Pulsen, som grundades 1964 och är Sveriges äldsta ännu verksamma IT-företag, har idag över 1300 anställda och en omsättning på mer än 3 miljarder kronor. Koncernen består av de fyra IT-bolagen Pulsen Integration, Pulsen Omsorg, Pulsen Production och Pulsen Retail, men här finns också en del andra tangerande bolag inom gruppen.

För Pulsen Retail är ett fundament alltså systemstödet Harmoney, vilket är en skalbar lösning som hjälper användarna att hantera fysiska butiker, onlinebutiker, lager, inköp, logistik, betalsystem och mycket mer i ett och samma system. Pulsen Retail hjälper varje dag Nordens största e-handelsföretag att hantera hundratusentals ordrar från konsumenter i 20 olika länder.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title