Annons

HCL och Alteryx i global allians för vassare processautomation

Med HCLs kunskaper inom IT-transformation och affärsverksamhet, menar Birje att man med alliansen kommer att påskynda Alteryx-användningen i Amazon AWS och Microsoft Azure för att möta kundernas behov av modernisering av hybridmoln, samt även stärka HCLs portfölj av datavetenskap och transformativ analysautomation.
– Dessutom kommer HCLs snabbt växande digital- och analystjänster att påskynda den digitala resan för kunskapsarbetare inom Global 2000 med Alteryxs unika användarvänliga och enhetliga analysprocesser, datavetenskap och dess möjligheter inom processautomation, säger han.

Anand Birje, HCL.

PÅSKYNDAR DIGITAL TRANSFORMATION
HCLs och Alteryxs samarbete kring prioriteringar för kundtransformation påbörjades under 2020 och det hela har fungerat så pass väl att man nu alltså bestämt sig för att bilda en strategisk allians på Elit-nivå, som inkluderar gemensamma go-to-market (GTM) aktiviteter globalt, en ökad kompetens på Alteryx om HCL och HCLs förmåga att verka som en värdeskapande återförsäljare (VAR) av Alteryx-lösningar.
– Sammanslagningen av Alteryxs intuitiva analysplattform för processautomation med vår strategiska digitala expertis kommer att främja nuvarande och framtida kunder genom att påskynda deras digitala adoption och affärstransformation, tillägger Birje.

Han menar också att alliansen drivs på av den stora och växande marknadsmöjligheten för dataanalyser, datavetenskap och processautomation över hela organisationer. Några initiala områden med gemensamma lösningsinriktningar inkluderar medborgarledda avancerade analyser, datavetenskap, maskininlärning (ML) och artificiell intelligens (AI) för att inledningsvis generera snabba vinster och sedermera bana väg för kontinuerlig innovation. Både HCL och Alteryx kommer att fokusera på datadriven processautomation och orkestrering över distribuerade hybrid- och multimolnmiljöer för att hjälpa organisationer att accelerera det värde som dataplattformens moderniseringsinitiativ ger. Dessutom kommer de att komplettera data- och analysautomation med bred applikationsexpertis för att erbjuda kännedom över hela affärsfunktioner och branscher.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title