Annons

Implema tar hem Dynamics 365-order från Life Science-raket

Det svenska Life Sciencebolaget Atlas Antibodies, satsar på Microsoft Dynamics 365 och Implema som IT-partner för att effektivisera processerna och stödja sin raketsnabba tillväxt.
Företaget har sedan starten 2006 gjort en resa från ett strat up-bolag till en internationell aktör med 98 procent av försäljningen på exportsidan och med mer än 60 000 produkter riktade till forskare inom industri och akademi.

Atlas Antikroppar har en mycket speciell historia. Företaget grundades av forskare från det prestigefyllda Human Protein Atlas-projektet, som ville göra de unika antikroppar som används i projektet tillgängligt för andra forskare världen över.

Det är en unik världsledande insats för att skapa en komplett karta över ”humant proteinuttryck” och lokalisering i normala vävnader, cancer och cellinjer.

Skalbarhet och flexibilitet. John Daicic, PhD och VD på Atlas Antibodies, förväntar sig att Microsoft Dynamics 365 ytterligare stöder tillväxten och stärker lönsamheten genom sin skalbarhet och flexibilitet.
– Efter en kort ”Proof of Concept” valde vi Implema som vår implementationspartner på grund av deras resultat av högkvalitativa genomförandeprojekt och kompetens inom Life Science-industrin.

Ersätter fler olika system. Atlas Antibodies tänker ersätta ett antal olika system med Microsoft Dynamics 365. Ett viktigt område är effektiv produktinformationshantering på grund av den stora volymen av olika produkter.

Implema är känt för sin förmåga att klara snabba implementationer av affärssystem. Man är också specilaister, baserat på lång erfarenhet, inom Life Science.
– Vi är mycket stolta över att bli utvalda som en betrodd partner till Atlas Antibodies och ser fram emot ett långsiktigt och lönsamt partnerskap, säger Jörgen Aronsson, VD Implema.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title